Trabzonspor'dan CAS'a etkili savunma

Trabzonspor’un aldığı Avrupa’dan men cezası nedeniyle başvurduğu Uluslararası Tahkim Kurulu’nda dava dün görüldü. Kovid-19 pandemisi nedeniyle görüşme video konferans yardımıyla yapıldı.

Bordo-mavili kulübü İsviçre’deki hukuk bürosu temsil ederken, Başkan Ahmet Ağaoğlu ve Hukuk Kurulu Başkanı Eda Lermi de davaya online olarak dahil oldu. Oyuncu satışları, alt yapıya yatırım ve sponsor gelirleriyle ekonomik anlamda atılımlar yapan Trabzonspor’un savunmasında oyuncuların ödemelerini günü gününe alması ve geçmiş borçların da bulunmaması bordo-mavililerin elini güçlendirdi. Eski başkanlardan Muharrem Usta’nın geçmişe dönük alacaklarından 38 milyon 438 bin 477 TL’lik kısmını kulübe bağışlaması da duruşmada bordo-mavililerin avantajına oldu.

Kulüp için çok etkili bir savunma her şeyin tek tek anlatıldığı bildirildi. Yetkililerin duruşmanın verimli geçtiğini ve cezanın kaldırılması yönündeki beklentilerinin yüksek olduğu öğrenildi. Uluslararası Spor Tahkim Kurulu’nun, Trabzonspor ile ilgili kararını ise yaklaşık iki hafta sonra açıklayacağı ifade edildi.

(Milliyet)

    YORUMLAR

    En az 10 karakter gerekli

    Sıradaki haber:

    Trabzonspor 69 Milyon TL kaybedebilir!

    HIZLI YORUM YAP

    Yazarlar
    Video
    Galeri

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

    Spor61.Net'e üye olun

    Zaten üye misiniz ? Buraya tıklayarak Üye girişi sağlayabilirsiniz.

    Spor61.Net'e giriş yapın

    Henüz üye değil misiniz ? Buraya tıklayarak Üye olabilirsiniz.