Trabzonspor'da problemli 5 oyuncu

Trabzonspor’da gelecek sezon kadroda düşünülmeyen ve kendilerine verilen hoca ile takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdüren oyuncular için Başkan Muharrem Usta önemli açıklamalarda bulundu.

Usta, “Mevcut kadroda sadece 5 oyuncuyla ilgili problemimiz kaldı. Bunlar Özer Hurmacı, Musa Nizam, Sefa Yılmaz, N’Doye ve Cardozo. Görüşmelerimiz sürüyor. Sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum. Hepsi çözülecek gibi duruyor. 1 forvet, 1 orta saha ve büyük olasılıkla 1 de sağ kanat alıp transferi bitireceğiz. Ama önceliğimiz, anlaşma sağlayıp imza attıramadığımız oyuncularda. Sonrasında eldekileri gönderip, 3 transfer yapacağız. O 3 oyuncuyla zaten görüşmeler yapıldı. Zamanı geldiğinde nokta koyacağız” dedi.

    YORUMLAR

    En az 10 karakter gerekli

    Sıradaki haber:

    Muharrem Usta: "Devrim niteliğinde kararlar…"

    HIZLI YORUM YAP

    Yazarlar
    Video
    Galeri

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

    Spor61.Net'e üye olun

    Zaten üye misiniz ? Buraya tıklayarak Üye girişi sağlayabilirsiniz.

    Spor61.Net'e giriş yapın

    Henüz üye değil misiniz ? Buraya tıklayarak Üye olabilirsiniz.