Gelecek sezon şampiyonluk yarışının içinde olacak bir takım kurmak için çalışmaların sürdüğü Trabzonspor’da transfer yapılacak bölgeler belli oldu.
Yeniden yapılanma kapsamında gelecek sezon öncesi kadrosundaki birçok oyuncu ile yollarını ayıracak olan Trabzonspor’da, yapılacak olan transferler de şekillenmeye başladı. 120 kişilik transfer listesini 10’a kadar daraltarak dış transfer çalışmalarında son aşamaya gelen bordo mavililer, en az 7 oyuncuyu kadrosuna katmayı planlıyor.
GOLCÜ KALİTELİ OLACAK
Trabzonspor’un, iyi bir oyun kurucu stoperin yanı sıra bir sol bek, iki orta saha, iki kanat ve bir de forvet oyuncusunu kadrosuna katacağı öğrenildi. Bu konuda çalışmalarında son aşamaya gelen bordo mavililerin, özellikle forvet için kaliteli bir isim ile anlaşacağı belirtildi. Bu bölge için yönetimin Copa Amerika ve Euro 2016’nın sonuçlanmasını beklediği ve buradan belirlediği kaliteli bir ismi kadrosuna katmak istediği kaydedildi.