Trabzonspor'da ilk yolcular belirlendi

Trabzonspor’da gelecek sezonun kadrosunu şekillendirme çalışmaları sürüyor. Yönetim, bugüne kadar forma şansı verilmesine rağmen beklenen performansı bir türlü sergileyemeyen Musa Nizam, Sefa Yılmaz ve sözleşmesi sona erecek olan Fatih Atik’in biletini kesti.

Alacakları nedeniyle kulübü mahkemeye veren ve teknik direktör Hami Mandıralı tarafından sert bir dille eleştirilen Sefa ile Musa’nın sezon sonuna kadar takımla birlikte antrenmanlara devam edeceği, ancak maç kadrolarında yer almayacakları öne sürüldü.

Kulüp arıyorlar

Sefa Yılmaz’ın menajeri aracılığıyla kulüp arayışına başladığı, Musa Nizam’ın da kendisine kulüp baktığı ifade edildi. Fatih Atik’in sözleşmesi de yenilenmeyecek.

    YORUMLAR

    En az 10 karakter gerekli

    Sıradaki haber:

    Yusuf'tan Lazio itirafı

    HIZLI YORUM YAP

    Yazarlar
    Video
    Galeri

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

    Spor61.Net'e üye olun

    Zaten üye misiniz ? Buraya tıklayarak Üye girişi sağlayabilirsiniz.

    Spor61.Net'e giriş yapın

    Henüz üye değil misiniz ? Buraya tıklayarak Üye olabilirsiniz.