Trabzonspor‘da hedef galibiyet

Trabzonspor Basın sözcüsü Prof. Dr. Asım Örem, hafta sonu oynanacak Başakşehir maçında galip gelerek, çıkışı sürdürmek istediklerini vurguladı.

Takımın ligde oynadığı son iki maçı da kazandığını hatırlatan Örem, “Takımımız Gaziantepspor maçı sonrası ara vermeden Medipol Başakşehir maçı hazırlıklarına başladı. Teknik heyet ve oyuncularımızın morali yüksek. İyi bir hazırlık haftası geçirdik. Takımımız tamamen Başakşehir maçına konsantre olmuş durumda. Amacımız son iki haftada alınan galibiyetlere bir yenisini eklemek” dedi.

Takımda Aykut Demirin sarı kart cezalısı olma dışında cezalı ve sakat oyuncu bulunmadığını belirten Örem, “Takımımız uzun bir aradan sonra tam kadro çalıştı. Maça hazır durumdayız.” diye konuştu.

Rakibin iyi futbol oynayan bir takım olduğunu da sözlerine ekleyen Örem, “Başakşehir’in ligde bulunduğu konum ortada. Ligde takım oyununu sahaya en iyi yansıtan takımlardan biri. Başakşehir karşısında iyi futbol ile alınacak üç puan takımımızın moral motivasyonunu çok yükseltecektir. Bu gelecek haftalardaki çıkışımıza ivme kazandıracaktır.

Böyle bir müsabakada takımımızın en büyük ihtiyacı taraftarlarımızın yanında olması. Taraftarlarımızın vereceği destek hem bu maçta hem de gelecek maçlar için takımımız üzerinde çok olumlu etkileri olacaktır. Tüm taraftarlarımızı stadyuma bekliyoruz” yorumunu yaptı.

    YORUMLAR

    En az 10 karakter gerekli

    Sıradaki haber:

    Trabzonspor'da hak eden sahada olacak!

    HIZLI YORUM YAP

    Yazarlar
    Video
    Galeri

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

    Spor61.Net'e üye olun

    Zaten üye misiniz ? Buraya tıklayarak Üye girişi sağlayabilirsiniz.

    Spor61.Net'e giriş yapın

    Henüz üye değil misiniz ? Buraya tıklayarak Üye olabilirsiniz.