Trabzonspor'da Cardozo kayboldu

Geçen sezon geldiği Trabzonspor’da 42 maçta 20 gol atan Cardozo, bu sezon hem daha az maçta forma giydi hem de sadece 8 gol atabildi.

ÇOK GERİDE KALDI

2014-15 sezonunda Benfica’dan transfer edilen Cardozo, Trabzonspor formasını giydiği ilk sezonunun aksine 2015-2016 sezonunda çok geride kaldı. Sezona teknik direktör Şota Arveladze ile başlayan bordo mavili takımda Cardozo, forma giydiği 8 maçın 3’ünde ilk 11’de sahaya çıkarken, toplamda 4 gol kaydetti.

Süper Lig’in 11’inci haftasında Trabzonspor’da Shota Arveladze’nin yerine göreve Sadi Tekelioğlu getirilirken, bu dönemde 5’i ilk 11’de olmak üzere 6 maçta görev alan Paraguaylı yıldız futbolcu, 3 gollük performans sergiledi.

Teknik direktör Sadi Tekelioğlu’nun 8 maçlık görev sürecinin ardından takımın başına Hami Mandıralı getirildi. 13 maçtır takımın başında yer alan Hami Mandıralı döneminde adeta formaya hasret kalan Cardozo, 5’i ilk 11’de olmak üzere toplam 6 maçta oynadı, sadece bir gol kaydedebildi.

32 yaşındaki golcü oyuncu, bu sezon Avrupa, Türkiye Kupası ve Süper Lig’de toplamda 23 maçta forma giyerken, 8 gol ve 2 asiste imza attı. Trabzonspor’da son dönemde yedek kalan Paraguaylı yıldızın Çin Ligi’nden bir takımın gündeminde olduğu iddia edildi.

    YORUMLAR

    En az 10 karakter gerekli

    Sıradaki haber:

    Trabzonspor'un en kötüsü

    HIZLI YORUM YAP

    Yazarlar
    Video
    Galeri

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

    Spor61.Net'e üye olun

    Zaten üye misiniz ? Buraya tıklayarak Üye girişi sağlayabilirsiniz.

    Spor61.Net'e giriş yapın

    Henüz üye değil misiniz ? Buraya tıklayarak Üye olabilirsiniz.