ÖĞLE'YE 12:24
HABER GÖNDER
Balıkesir’in Bandırma ilçesinde bir otelde düzenlenen imza töreninde konuşan bordo-beyazlı kulübün basın sözcüsü Özel Aydın, “Bandırma’da şehir birleşiyor.” sloganıyla yola çıktıklarını hatırlattı.
Transferin her iki taraf için hayırlı olması temennisinde bulunan Aydın, Trabzonspor Kulübü yöneticilerine teşekkür etti.
Abdurrahim Dursun da Bandırmaspor’un kulüp başkanı ve yöneticilerine, kendisini tercih ettikleri için teşekkür ederek, “İnşallah her iki taraf için de en iyisi olur. Bu yıl Bandırmaspor forması altında en iyisini yapmaya çalışacağım. Takım olarak Bandırmaspor’u layık olduğu yerlere getirmeye çalışacağız.” diye konuştu.
Genç futbolcu, konuşmaların ardından kendisini yeni kulübüne bağlayan sözleşmeyi imzaladı.
Trabzonspor’da Erik Sviatchenko için karar günü
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.