İMSAK'A 05:52
HABER GÖNDER
Alexander Sörloth’un kulüp tarafından yapılan telefon aramalarını cevaplamadığı, menacerinin de somut bir geri dönüş yapmadığı öğrenildi. Yarın Beşiktaş ile sezonun ilk lig maçına çıkacak Bordo-Mavililer’de kriz çıktı. Sörloth’un gelip gelmeyeceğini kimse bilmiyor. Daha da ilginci, oyuncunun kendisini isteyen Bundesliga ekibi Leipzig ile her konuda anlaştığı ve 5 senelik sözleşmeyi kabul ettiği öne sürülüyor.
Yaşanan bu gelişmelerin ardından Trabzonspor’dan resmi bir açıklama beklenirken, tarafların FIFA’lık olması muhtemel. Eğer Sörloth dönmezse, Bordo- Mavililer tüm yasal haklarını kullanacak. Bilindiği üzere Sörloth ile Trabzonspor’un 1 yıllık daha kiralık sözleşmesi bulunuyor ve Fırtına, oyuncuyu 6 milyon Euro’ya satın alma hakkına sahip.
“Trabzonspor’da Newton şansını değerlendirmeli”
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.