A Milli takımımız Euro 2016 hazırlıkları için İngiltere ile hazırlık maçında karşılaştı. Türkiye’nin maçın 3. dakikasında yediği gol hakem adına büyük tartışma yarattı.

City of Manchester Stadı’nda oynanan karşılaşmanın henüz 3. dakikasında Dele Alli’nin pasında ceza sahası içerisinde topla buluşan Harry Kane vuruşunu yaptı ve topu ağlarımıza gönderdi.

Ancak bu pozisyonda Alli’nin pası verdiği an Kane’in açık bir şekilde ofsayt olduğu net olarak ekranlara yansıdı. Maçın Türk asıllı Alman hakemi Deniz Aytekin ve yardımcısı ise bu golde ofsaytı görmeyerek skandal bir karara imza attı.

Bunun ardından Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in de, karşılaşmanın dördüncü hakemi Daniel Siebert’e telefonundan bu pozisyonu göstermesi dikkatlerden kaçmadı.

    YORUMLAR

    En az 10 karakter gerekli

    Sıradaki haber:

    Portekiz'de kupa Braga'nın

    HIZLI YORUM YAP

    Yazarlar
    Video
    Galeri

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

    Spor61.Net'e üye olun

    Zaten üye misiniz ? Buraya tıklayarak Üye girişi sağlayabilirsiniz.

    Spor61.Net'e giriş yapın

    Henüz üye değil misiniz ? Buraya tıklayarak Üye olabilirsiniz.