İMSAK'A 06:07
HABER GÖNDER
Norveç, Uluslar Ligi E Grubu maçında Kuzey İrlanda ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmada Norveç rakibine farklı bir üstünlük sağlarken Trabzonspor’un golcüsü 2 gol bir asistlik performans sergiledi.
Norveç 2. dakikada Elyounoussi ile 1-0 öne geçerken 6. Dakikada Mcnair 1-1’lik eşitliği sağladı. 7. Dakikada Haaland skoru 2-1 yaptı. 19. Dakikada Trabznsporlu isim sahneye çıktı ve Aleesami’nin asistinde skoru 3-1 yaptı. 47. Dakikada Sörloth yeniden sahneye çıktı ve Haaland’ın asistinde skoru 4-1 yaptı. 58. Dakikada Haaland bu kez Trabzonsporlu ismin kafa ile indirdiği ve savunmaya çarparak gelen topta Norveç’e 5-1’lik üstünlüğü getiren golü kaydetti.
Golcü oyuncu 90 dakika sahada kalırken Norveç müsabakayı 5-1 kazandı.
Trabzonspor’da flaş bir ayrılık daha!
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.