ÖĞLE'YE 12:25
HABER GÖNDER
Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Genel Müdürü Soner Soykan, Samsunspor Kulübü Derneği Başkan Vekili Savaş Boyar ve Genel Sekreteri Onur Bıyıklı, Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu ve Kafile Başkanı Özer Bayraktar’a Samsunspor forması hediye etti.
SAMSUN’DA BÜYÜK KARŞILAMA
Bugün saat 18.00’de 19 Mayıs Stadyumu’nda oynayacak olan hazırlık maçı öncesi dün akşam Samsun’a gelen Trabzonspor kafilesine Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Genel Müdürü Soner Soykan, Samsunspor Kulübü Derneği Başkan Vekili Savaş Boyar ve Genel Sekreteri Onur Bıyıklı, takımın kaldığı otele ‘hoş geldiniz’ ziyaretinde bulundu.
YENİ FORMAYI ÇOK BEĞENDİLER
Ziyarete Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu ve Kafile Başkanı Özer Bayraktar’a yeni sezon formamız hediye edildi. Takımımızın yeni sezon formasını çok beğendiğini belirten Özer Bayraktar, yarın oynanacak hazırlık maçında kazananın dostluk olacağını söyledi.
Trabzonspor’un yeni transferleri sahne alıyor
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.