Şuanda karşılaşma bulunmamaktadır.

Nwakaeme’den fenerbahçe cevabı

Anthony Nwakaeme hakkındaki Fenerbahçe transfer iddialarına, Trabzonspor’un oyuncusu olduğunu ve ayrılmayı düşünmediğini söyleyerek yanıt verdi.

Fenerbahçe transferde yeni isimleri birbiri ardına açıklarken, bu isimler arasında Trabzonspor’dan gelen oyuncuların da belli bir ağırlığı oluştu. Bordo-mavili ekiple sözleşmeleri sona eren Filip Novak ve Jose Sosa sarı-lacivertli takımın yolunu tutarken, Karadeniz ekibinin bir başka futbolcusu Anthony Nwakaeme için de benzer iddialar gündeme geldi.

Nijerya’dan Punch, isminin Fenerbahçe ile geçtiği hatırlatmasını yaptığı futbolcuya hakkındaki transfer iddialarını sordu. Trabzonspor’un son yıllardaki başarısında önemli rol oynayan tecrübeli futbolcu şunları söyledi:

‘Ayrılmam gerekecekse resmi teklif gelmeli’
“Medyada yazılıp çizilen bir çok şey duydum. Ben hala Trabzonspor’un futbolcusuyum. Şu an için amacım ayrılmak değil. İki yıllık daha kontratım var. Ayrılmam gerekecekse eğer, o zaman kulübe resmi teklif gelmesi gerekiyor”.

YORUMLAR

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Abdulkadir Parmak: Taraftar olsaydı kaybetmezdik

HIZLI YORUM YAP

Yazarlar
Video
Galeri

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

Spor61.Net'e üye olun

Zaten üye misiniz ? Buraya tıklayarak Üye girişi sağlayabilirsiniz.

Spor61.Net'e giriş yapın

Henüz üye değil misiniz ? Buraya tıklayarak Üye olabilirsiniz.