Hacıosmanoğlu'dan Muharrem Usta'ya kaynak önerisi

Trabzonspor Eski Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu Divan Kurulu Toplantısında açıklamalarda bulundu.

Hacıosmanoğluşu ifadeleri kullandı;

“Biz şunu söyledik. ‘Seçilen yönetimleri rahat bırakalım. Yapabiliyorsalar tebrik edelim yapmazlarsa eleştirelim’ Kim Trabzonspor’un bir lirasını yediyde namuzsuz şerefsiz ıonursuzdur. Bir lirasını yiyenden hesap sormayan namussuz şerefsiz onursuzdur.

Bu şehir sizi seçti. Siz yaptığınız seçim propagandası ile borcu kapatırsınız. Lucescu dediniz. Benim ofisime geldi. Ersun Hocayı almadan önce 5 saat görüştüm. İnsanların bana gösterdiği tepki yüzünden buraya geldim bilgi vermeye. Başkanı geçmiş olsun demek için aradım benim telefonuma bakmıyor, geri de dönmüyor. Burada art niyet var. Trabzonspor’a başkan oluyorsanız paranız varsa vereceksiniz. Ben bıraktı kaçtı gitti demesinler diye aday oldum. Seçimi kazanmak istemediğimi bütün çalışma arkadaşlarım biliyor. Bankadaki bütün nakit paramın yüze 80’ini oyunculara verdim serbest kalmasınlar diye.

Önder bey güzel bilgiler verdi. Biz aldığımızda da kulüp daha zor durumdaydı. Galatasaray bize şimdi verilen süreyi Galatasaray’a vermişti. Gereğini yapmadıkları için ceza aldılar. Size yardımcı olacağım. Sermaye artırımı yapın Trabzonspor’un kasasına 50 milyon TL koyabilirsiniz. Kaynak gösterdim. Kartal’daki proje için gece gündüz çalıştık. Trabzonspor’u kamuoyunda battı gitti, geliri yok gibi göstermek doğru değildir. “

    YORUMLAR

    En az 10 karakter gerekli

    Sıradaki haber:

    Ali Özbak'tan Trabzonspor'a Chelsea'lı örnek

    HIZLI YORUM YAP

    Yazarlar
    Video
    Galeri

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

    Spor61.Net'e üye olun

    Zaten üye misiniz ? Buraya tıklayarak Üye girişi sağlayabilirsiniz.

    Spor61.Net'e giriş yapın

    Henüz üye değil misiniz ? Buraya tıklayarak Üye olabilirsiniz.