AKŞAM'A 18:52
Onun için güzel bir adım olacak. Böyle bir ligde mücadele edecek olması önemli. Sezon öncesi geçirmedi ve doğrudan sezon başlayacak. Ne olursa olsun, onun iyi oynayacağını düşünüyorum. Öz güvenli ve harika bir forvet. Ona karşı oynamak ve önümüzdeki yıllarda takip etmek heyecan verici olacak.” ifadelerini kullandı.
NORVEÇ BASINI: “ALMANYA’YA GİTTİ”
Öte yandan Norveç basınından VG’nin haberine göre Alexander Sörloth, menajeri Morten Wivestad ile birlikte Almanya’ya gitti. Oyuncunun RB Leipzig’e transferinde sadece küçük detaylar kaldığı ve kısa sürede resmi açıklamanın geleceği kaydedildi.
Antalyaspor’dan transfer
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.