İMSAK'A 05:53
HABER GÖNDER
Brezilya’da oynadığı takımn olan Bahia’nın kendisi için farklı bir yeri olduğunu dile getiren Flavio , Trabzonspor’un kendisini istemesinden ve Avrupa’ya gitmek için bunu bir fırsat olarak gördüğünü söyledi. Trabzon’a geldikten sonra kendisini taraftarların ve kulüptekilerin çok sıcakkanlı karşıladığını belirten Flavio, kendisinin sahada canını verecek ve takım başarısı için elinden geleni ortaya koyacak bir futbolcu olduğunu söyledi.
Gençlik döneminde zor günler yaşadığını anlatan Brezilyalı’nın 16 yaşındayken kimsenin futbolcu olacağına inanmadığını belirterek ” Çok geç kaldığımı, oynasam bile küçük takımlarda forma giyebileceğimi söylediler. Fakat ben hiç pes etmedim. aksine daha da hırslandım. Bu anlamda Trabzonspor ile kendiğimi bağdaştırıyorum. Çünkü kulübümün de engel tanımayan bir misyonunun bu olduğunu gördüm ve bağlılığım biraz daha arttı” dedi.
Türkiye’de çok sert bir futbol oyun tarzı olduğunu belirten Flavio buna çok şaşırdığını kaydederek “İlk maçında aldığım darbelerden dolayı açıkçası canım çok yandı. Brezilya’da bu kadar sertlik görmedim” dedi.
Alanzinho ile karşılaştırılması konusuna da değinen Brezilyalı orta saha”Kendisini tanımıyorum ama karşılaştırma videolarından sonra burada oynadığını öğrendim. Birçok arkadaşım Trabzonspor’a övgüler yağdırmıştı ama buraya geldiğimde daha fazlasını gördüm. Brezilya kulüplerine saygısızlık etmek istemem ama bu nedenler transferimde çok etikili oldu” ifadelerini kullandı.
Trabzonspor loca fiyatlarını açıkladı
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.