Ersun Yanal takım olmayı öğretiyor

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor’da Teknik Direktör Ersun Yanal oyunculara takım olmayı öğretiyor.

Slovakya’nın Samorin Kasabası’nda yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor’un teknik direktörü Ersun Yanal, futbolcularına birlikte hareket edip birlikte düşünülmesi gerektiğini aşılamaya başladı.

REKABET ÜST SEVİYEDE

Samorin kampında yaptığı antrenmanlarda zaman zaman neşeli anlar yaşanan Trabzonpor’da takıma bölünerek yapılan çalışmalarda rekabetin üst seviyeye ulaştığı dikkati çekiyor. Kazanan takımlar büyük sevinç yaşarken kaybedenler ise cezalandırılıyor. Oyuncularını sık sık uyaran Ersun Yanal, takımına şunları söylüyor:

“Takım olmak istiyorsak aynı anda üzülüp, aynı anda sevinmeliyiz. Sevinçlerimizin coşkusunu herkes görmeli. Kampların ve antrenmanların da en önemli amacı takım olgusunu artırmaktır. Şu an bu nokta da önemli aşama kaydettiğimizi düşünüyorum.”

    YORUMLAR

    En az 10 karakter gerekli

    Sıradaki haber:

    Uğur Demirok: "Transfer olmak istiyorum"

    HIZLI YORUM YAP

    Yazarlar
    Video
    Galeri

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

    Spor61.Net'e üye olun

    Zaten üye misiniz ? Buraya tıklayarak Üye girişi sağlayabilirsiniz.

    Spor61.Net'e giriş yapın

    Henüz üye değil misiniz ? Buraya tıklayarak Üye olabilirsiniz.