İMSAK'A 02:00
TRT Spor’a konuşan 19 yaşındaki stoper, Lyon’a imza atmadan önce Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor ile de transfer görüşmesi yaptığını kaydetti.
“Lyon’a transfer olacağımı öğrenince heyecandan uyuyamadım” diyen Cenk, Fransa’da yaşadığı süreci de anlattı.
Premier Lig’de oynamak istediğini ifade eden Cenk Özkacar, “A Milli Takım’da oynayıp ülkemi temsil etmek istiyorum” diye konuştu.
Lyon ile 5 yıllık sözleşme imzalayan Cenk, geçen sezon Altay’da 9 maçta görev almış ve 705 dakika sahada kaldı.
Altay’da profesyonel olan genç oyuncu, 2018-19 sezonunda ise kiralık olarak 3´üncü Lig’de Karacabey Belediyespor’da oynamıştı.
İvanildo Fernandes için transfer yarışı çıktı!
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.