Bu gelişme Usta'yı çıldırttı

Göreve geldiği ilk günden bu yana futbolculara hep sahip çıkan ve “Mevcut değerlerimizi kaybetmeyelim” diyen Başkan Muharrem Usta, Sefa Yılmaz’ın yaklaşık 3 milyon liralık alacağı için futbol federasyonuna başvurmasının ardından çılgına döndü. Sefa gibi Musa Nizam ileDouglas’ın da resmi yollara başvurması bardağı taşırdı.

‘FEDEKARLIK YAPIYORUZ’

Son 3 yılda 100 milyon Euro’yu aşan zarar nedeniyleUEFA’nın takibinde olduklarını hatırlatan Başkan Muharrem Usta, yakın çevresine dert yandı.Trabzonspor’un patronunun, “Oyuncular tabii ki hakkını isteyecek. Fakat bu süreçte TFF’ye başvurmak,Trabzon’u ihbar etmektir. Bizle direkt iletişime geçip alacağını talep edenlere elimizden gelen fedakârlığı yapıyoruz. Geldiğimiz günden beri gösterdiğimiz çaba ortada. Ancak bu son gelişmeler affedilir gibi değil” dediği öğrenildi.

HOCAYLA DA GÖRÜŞTÜ

Teknik direktör Hami Mandıralı’yla da görüşen ve bu üç oyuncunun biletini kesen Başkan Muharrem Usta, sezon sonuna kadar benzer tutum sergiyenleri kesinlikle affetmeyeceklerini de belirtti.
Öte yandan Mehmet Ekici başta olmak üzere avukatları aracılığıyla kulübe haber gönderen diğer futbolcularla uzlaşma yoluna gidiliyor. Bazı oyunculara çek verilirken, bazılarına ise sezon sonuna kadar süreci kapsayacak ödeme planı çıkartıldı.

Fanatik

    YORUMLAR

    En az 10 karakter gerekli

    Sıradaki haber:

    Trabzonspor'dan Portekiz çıkarması

    HIZLI YORUM YAP

    Yazarlar
    Video
    Galeri

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

    Spor61.Net'e üye olun

    Zaten üye misiniz ? Buraya tıklayarak Üye girişi sağlayabilirsiniz.

    Spor61.Net'e giriş yapın

    Henüz üye değil misiniz ? Buraya tıklayarak Üye olabilirsiniz.