• CANLI BORSA
  • Trabzon 22° AÇIK
    • Adana
    • Adıyaman
    • Afyonkarahisar
    • Ağrı
    • Amasya
    • Ankara
    • Antalya
    • Artvin
    • Aydın
    • Balıkesir
    • Bilecik
    • Bingöl
    • Bitlis
    • Bolu
    • Burdur
    • Bursa
    • Çanakkale
    • Çankırı
    • Çorum
    • Denizli
    • Diyarbakır
    • Edirne
    • Elazığ
    • Erzincan
    • Erzurum
    • Eskişehir
    • Gaziantep
    • Giresun
    • Gümüşhane
    • Hakkâri
    • Hatay
    • Isparta
    • Mersin
    • istanbul
    • izmir
    • Kars
    • Kastamonu
    • Kayseri
    • Kırklareli
    • Kırşehir
    • Kocaeli
    • Konya
    • Kütahya
    • Malatya
    • Manisa
    • Kahramanmaraş
    • Mardin
    • Muğla
    • Muş
    • Nevşehir
    • Niğde
    • Ordu
    • Rize
    • Sakarya
    • Samsun
    • Siirt
    • Sinop
    • Sivas
    • Tekirdağ
    • Tokat
    • Trabzon
    • Tunceli
    • Şanlıurfa
    • Uşak
    • Van
    • Yozgat
    • Zonguldak
    • Aksaray
    • Bayburt
    • Karaman
    • Kırıkkale
    • Batman
    • Şırnak
    • Bartın
    • Ardahan
    • Iğdır
    • Yalova
    • Karabük
    • Kilis
    • Osmaniye
    • Düzce
    • Lefkoşa
    • Bakü
    • Amsterdam
  • İMSAK'A 02:00

  • VİDEO GALERİ
  • FOTO GALERİ

Bandırmaspor’da yeni sezondaki hedef play-off

Bandırmaspor, 1. Lig'de önce ligde kalmayı garantileyip sonra da play-off'u zorlamak istiyor

TFF 1. Lig’in yeni takımlarından Bandırmaspor’un teknik direktörü Serdar Bozkurt, hedeflerinin ligde tutunup daha sonra play-off’u zorlamak olduğunu belirtti.

Bozkurt, TFF 1. Lig’de oynamanın mutluluk verici olduğunu söyledi.

Önceliklerinin ligde kalmak olduğunu vurgulayan Bozkurt, “Ligi tanımamız gerekiyor. Bu süreçte tesisleşmemizi bitirmemiz gerekiyor. Bandırmaspor için yeni bir yapılanmaya gittik. Bu lig, daha zorlu bir lig. Daha usta bir lig. Yabancıların olduğu bir lig. Daha farklı içeriklerin olduğu bir lig. Bunun analizlerini ekip olarak yaptık ve hazırlık dönemine geçtik. Temposu yüksek, izleyenlere keyif veren, futbol oynamaya çalışan bir takım olmak istiyoruz.” diye konuştu.

Bandırmaspor teknik direktörü Bozkurt, yeni transferlerden Gökay Güney ve Ferhan Evren’in çalışmalara katıldığını dile getirdi.

Yonathan Del Valle, Mahatma Otoo ve Mehmet Yiğit’in de Afyonkarahisar kampına katılacağını aktaran Bozkurt, şunları kaydetti:

“Transferlerimiz devam ediyor. Şu anda bir kaleci, bir ön libero ve forvet arayışındayız ama kamp döneminde hazırlık maçlarından sonra nasıl bir ihtiyaç doğar onu şu anda bilemiyoruz. Gelecek transferlerle iyi bir uyum tutturabilirsek yukarıları zorlayabiliriz. Süper Lig’i zorlayabilmek için önce hedefleri gerçekleştirmek gerekiyor. Çok daha büyük bütçelerle yola çıkan takımlar var. Biz tabii o kadar büyük bütçelerle yola çıkmıyoruz ama olmayacak diye bir şey de yok. Biz öncelikle play-off’u zorlayabilirsek iyi olur. Yönetimin saha dışında da yapacağı bir sürü iş var. Tesis sıkıntımız var. İkisi bir arada gitmiyor. Bunları halledersek ilerleyen yıllarda bu hedefi daha net koyabiliriz.”

    YORUMLAR

    En az 10 karakter gerekli

    Sıradaki haber:

    Alaves’te yeni teknik adam belli oldu

    HIZLI YORUM YAP

    Yazarlar
    Video
    Galeri

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

    Spor61.Net'e üye olun

    Zaten üye misiniz ? Buraya tıklayarak Üye girişi sağlayabilirsiniz.

    Spor61.Net'e giriş yapın

    Henüz üye değil misiniz ? Buraya tıklayarak Üye olabilirsiniz.