Karakter boyutu :



10 Mayıs 2011 Salı 21:02
Yalıspor iddialı gitti
Yalıspor U19 Türkiye Futbol şampiyonasında grup maçları için maçların oynanacağı Erzurum'a gitti.
Trabzon’u U19 Türkiye Futbol şampiyonasında temsil edecek olan Yalıspor gurup maçları için Erzincan’a gitti.
4 gün sürecek olan gurup maçlarında Trabzon Yalıspor, Gümüşhane, Giresun Bayburt, Rize ve Erzurum temsilcileri mücadele edecek. Gurup maçlarının fikstür çekimi yarın yapılacak.
Trabzon Yalıspor U19 takımı teknik patronu Ahmet Başaran Erzincan’da oynanacak olan gurup maçlarında Trabzon’u en iyi şekilde temsil edeceklerini belirterek” Yalıspor gurubu geçecek güçte. Trabzon’u en iyi şekilde temsil edeceğiz. Hedefimiz Türkiye şampiyonluğudur dedi.
Yolculuk öncesinde kulüp binasında toplanan Mavi Beyazlıları Kulüp Başkanı Engin Kara ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Trabzonspor alt yapı koordinatörü Sadi Tekelioğlu'da uğurladı.
Bu haber toplam 1073 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABER BAŞLIKLARI












