

Güneş'in gölgesinde
Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynanan karşılaşmada Türkiye'nin golünü 60. dakikada Burak Yılmaz kaydetti. Maç boyunca atak bir futbol sergileyen Ay-Yıldızlı milli takımımız beklediği gole Selçuk İnan oyuna girdikten sonra kavuştu. Kaleci Sinan'dan aldığı topu yarı alana kadar süren Selçuk, Trabzonspor'dan alışkanlık yaptığı gibi burak'ın önüne yaklaşık 40 metrelik pas attı. Savunmanın arkasına sarkan Burak Milli takımın golünü attı. Bu gol geçen sezon Trabzonspor'da Burak Yılmaz'ın Selçik'un pasları ile attığı gollerin şablonuydu.
Grupta Almanya da sahasında Belçika'yı 3 - 1 mağlup etti. Bu sonuçla 15 puanda kalan Belçika, Azerbaycan'ı yenerek 17 puana yükselen Türkiye'ye Play-Off biletini kaptırdı ve grubu üçüncü sırada bitirdi. Almanya ise doğrudan şampiyonaya katılma hakkını elde etti.
Grupta bugün oynanan bir diğer maçta ise Kazakistan ile Avusturya karşı karşıya geldi. İki ekibin mücadelesinde gol sesi çıkmadı ve maç 0-0 eşitlik ile sona erdi.
Grupta maçlar tamamlandı ve son durum şöyle;
TAKIM / O / P
1 - Almanya: 10 / 30
2 - Türkiye: 10 / 17
3 - Belçika: 10 / 15
4 - Avusturya: 10 / 12
5 - Azerbaycan: 10 / 7
6 - Kazakistan: 10 / 4












